Беларуският президент Александър Лукашенко говори пред поддръжници на проправителствена демонстрация в централната

...
Беларуският президент Александър Лукашенко говори пред поддръжници на проправителствена демонстрация в централната
Коментари Харесай

Лукашенко падна на колене пред поддръжници

Беларуският президент Александър Лукашенко говори пред поддръжници на проправителствена демонстрация в централната част на Минск. Той ги прикани да поддържат страната и независимостта й, осведоми Агенция Франс Прес.

 Държавният глава се обърна към участниците на митинга: " Призовавам тук не да ме защитавате, само че за първи път от четвърт век да отбраните вашата страна и независимостта й ".

Президентът разгласи, че пада на колене пред събралите се на площада и благодари на хората, осведомят съветски медии. Той означи, че за първи път падам на колене пред тях в живота си.

Литва, Латвия, Полша, и за жалост нашата братска Украйна и нейното управление, ни нареждат да проведем нови избори. Ако се съгласим да го създадем, Беларус ще загине като страна, като народ, като нация, предизвести той.

Александър Лукашенко счита, че е невъзможно да се фалшифицира 80% от резултата на вота.

Това не може да се случи...Кой ще организира тези нови избори? Кой ще вземе присъединяване на тези избори? Бандити и крадци, счита той.

Лукашенко сподели, че НАТО натрупа сили, в това число танкове и самолети, до западната граница на страната. Той се закани, че няма да разреши непознати сили да се намесват във вътрешните каузи на страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР